Inbraakbeveiliging voor Winkel

 
inbraakbeveiliging winkel

Waarom Inbraakbeveiliging voor Winkel


Diefstal, inbraak en vandalisme kunnen u veel ellende en hoge kosten bezorgen. Met een inbraaksignaleringssysteem van Citadel Beveiliging B.V. verhoogt u de veiligheid van uzelf en uw medewerkers. Bovendien waarborgt u de continuteit van uw organisatie.

Inbraakbeveiliging is daarom een prioriteit om u veilig te voelen en Citadel Beveiliging B.V. is hierin uw perfecte partner. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij een alarminstallatie leveren van de hoogste kwaliteit.

 

Beveiliging heeft zeker een preventieve werking

 

 

Beveiligingsadviezen

Onze winkel beveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Koppel bijvoorbeeld bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u (of de meldkamer) bij een inbraak deze direct verifiren voor de politie. Onze eigen vakkundige en gescreende monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

Camera toezicht winkelCamera toezicht en bewaking met camerasysteem

Camerasysteem

Koppel bijvoorbeeld bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u bij een inbraak deze direct verifiren voor de politie. Met slimme cameras is nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld een camera die de kassa-acties in de gaten houdt.

hang en sluitwerkHang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk

U wilt zich veilig voelen in uw winkel? Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap. Met kwalitatief goede scharnieren en sloten maakt u het een inbreker een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.

Mistmachine voor in de winkelMistmachine voor de winkel.

Mistmachine

Bij een inbraak of ramkraak zullen de klassieke alarmmeldingen, zoals een sirene en doormelding uitstekend voldoen. Dikwijls zal het gebeuren dat de menselijke interventie een geruime tijd op zich laat wachten. Een mistmachine kan een oplossing zijn.

OBedieningspaneel alarminstallatie

Op maat gemaakt

Onze beveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie, eisen en wensen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Onze eigen vakkundige en gescreende monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

OBedieningspaneel alarminstallatie

Bedieningsgemak

De installaties kunnen bediend worden door middel van een codebedieningspaneel. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Eventueel kan het inbraaksignaleringssysteem in- of uitgeschakeld worden door middel van een APP.

Tevens is het mogelijk om meldingen van het inbraaksignaleringssysteem ook op een Smartphone te ontvangen.

Videopresentatie bedieningspaneel

Videopresentatie bedieningspaneel
 

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op