Een mistmachine helpt bij het vertragen van inbrekers

 

Mistmachine

Bij een inbraak of ramkraak zullen de klassieke alarmmeldingen, zoals een sirene en doormelding uitstekend voldoen. Dikwijls zal het gebeuren dat de menselijke interventie een geruime tijd op zich laat wachten. Criminelen weten dit en hebben slechts een korte tijd nodig om de meest waardevolle goederen te ontnemen en tijdig weg te komen.

responsetijd politie met en zonder mistmachine

mistmachine

Hoe werkt een mistmachine

De mistmachine is in staat om in enkele seconden een ruimte te vullen met een ondoorzichtige mist. Door de mist zullen de personen in deze ruimte geruime tijd volledig gedesorinteerd raken. Het zicht wordt ernstig beperkt tot enkele tientallen centimeters. Deze mist is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De mistmachine kan worden aangesloten op een alarminstallatie.

Waar wordt een mistmachine geplaatst?

De mistmachine wordt geplaatst in de ruimte(s) waar de meest waardevolle goederen zich bevinden. Zo wordt op een effectieve wijze de diefstalschade beperkt of zelfs voorkomen.

Contact

Voor een geheel vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs om bij u op locatie een geheel vrijblijvend beveiligingsplan op te laten stellen, indien gewenst ook in de avonduren. Vanzelfsprekend is er bij gebleken belangstelling de mogelijkheid om voor u een demonstratie te verzorgen.

Mistmachine demo van Citadel Beveiliging

Heeft u meer vragen over de mistmachine? neem vandaag nog contact met ons op