Inbraakbeveiliging voor Loods of Bedrijfspand

 
inbraakbeveiliging voor Loods of Bedrijfspand

Waarom Inbraakbeveiliging voor Loods of Bedrijfspand


Vaak staan panden en loodsen op bedrijventerreinen waar vaak weinig sociale controle is, nachts en in het weekend is het er rustig en dat is natuurlijk de perfecte tijd voor criminelen om toe te slaan.

Als u uw bedrijfspand, bedrijfshal, loods of opslag goed wilt beveiligen tegen de risicos van inbraak, brand of vandalisme, dan bent u bij Citadel Beveilig B.V. aan het juiste adres.

 

Beveiliging heeft zeker een preventieve werking

 

 
BORG cetificaat

Borg certificaat

Vaak heeft u een correct BORG Certificaat nodig om uw bedrijfspand te verzekeren tegen inbraak.

Toegangscontrolle via een passysteemToegangscontrole via een passysteem.

Toegangscontrole

Citadel Beveiliging B.V. levert beveiligingsoplossingen voor elke situatie, ook toegangscontrole op uw panden zodat u zelf kunt bepalen wie, wanneer toegang heeft tot specifieke locaties, handig voor uw leveranciers of om gedeeltes van uw pand af te sluiten voor onbevoegd personeel.

Camera toezicht Loods of BedrijfspandCamera toezicht en bewaking met camerasysteem

Camerasysteem

Met een camerasysteem kunt u eenvoudig op afstand een oogje in het zeil te houden. Combineer alles met een alarminstallatie, zodat zodra deze alarm slaat u of de meldkamer met de bewakingsbeelden direct een melding kan maken bij de politie van een inbraak.

hang en sluitwerkHang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap. Met kwalitatief goede scharnieren en sloten maakt u het een inbreker een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.

de meldkamerMeldkamer.

Meldkamer

Sluit uw alarmsysteem aan op een meldkamer dan blijft een alarmmelding nooit onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

Mistmachine voor in de Loods of BedrijfspandMistmachine voor de Loods of Bedrijfspand.

Mistmachine

Bij een inbraak of ramkraak zullen de klassieke alarmmeldingen, zoals een sirene en doormelding uitstekend voldoen. Dikwijls zal het gebeuren dat de menselijke interventie een geruime tijd op zich laat wachten. Een mistmachine kan een oplossing zijn.

OBedieningspaneel alarminstallatie

Op maat gemaakt

Onze beveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie, eisen en wensen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Onze eigen vakkundige en gescreende monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

OBedieningspaneel alarminstallatie

Bedieningsgemak

De installaties kunnen bediend worden door middel van een codebedieningspaneel. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Eventueel kan het inbraaksignaleringssysteem in- of uitgeschakeld worden door middel van een APP.

Tevens is het mogelijk om meldingen van het inbraaksignaleringssysteem ook op een Smartphone te ontvangen.

Videopresentatie bedieningspaneel

Videopresentatie bedieningspaneel
 

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op