Camerasysteem voor Winkel

 
Camerasysteem voor winkel

Waarom een Camerasysteem voor Winkel


Camerabeveiliging is haast onmisbaar in een winkel. Een camerasysteem voor een winkel heeft als groot voordeel dat het preventief werkt. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kan het ook als bewijsmateriaal dienen. Het camerasysteem kan uitgebreid worden met een klantenteller, confrontatie scherm en kan doorgezet worden naar Live View van de politie.

Een klantenteller registreert via de camera het aantal bezoekers, looproutes enzovoort. Wanneer u een confrontatiescherm laat hangen bij de ingang, kan dit ongewenste bezoekers afschikken. Een scherm kan ook gebruikt worden om een overzicht van alle camerabeelden weer te geven, bijvoorbeeld in een kantoor of magazijn.

Het is mogelijk om uw camerasysteem te koppelen met het alarmsysteem, zodat wanneer de meldkamer een alarmmelding binnen krijgt, ze live mee kunnen kijken op de cameras. Deze beelden kunnen met Live View vervolgens doorgezet worden naar de Politie.


Camera's hebben een preventieve werking

 

Camera projectering

Bij projectering van camera's wordt rekening gehouden met de doelstelling van het systeem en wordt zoveel mogelijk beantwoord aan uw verwachtingen. Camera's kunnen bijvoorbeeld worden toegepast om overzicht over een bepaald gebied te verkrijgen of men kan zien wie er aan de voordeur staat.

Opslag camerabeelden

Minstens net zo belangrijk is hoe camerabeelden worden weergegeven en opgeslagen. Voor weergave en opname van beelden biedt Citadel Beveiliging een groot scala aan mogelijkheden.

Soorten camera's

Er bestaan verschillende soorten beveiligingscamera's. Op heel veel plaatsen wordt nog steeds traditionele analoge camerabeveiliging toegepast, soms vanwege het gemak, soms vanwege de kosten, soms omdat men simpelweg niet op de hoogte is van nieuwe technieken.

Zonde, want het prijsverschil tussen traditionele analoge beveiligingscamera's en megapixel camerabeveiliging is relatief klein, echter megapixel camera's leveren wel beelden die veel scherper en dus duidelijker zijn dan beelden van traditionele analoge bewakingscamera's. Daarnaast is het plaatsen van megapixel camerabeveiliging net zo makkelijk als analoge camerabewaking. Er bestaan verschillende soorten megapixel camerabeveiliging systemen, zoals bijvoorbeeld HD-CVI met 4 megapixel beveiligingscamera's en IP cameras tot 12 megapixels aan toe.

Camera beveiliging in de nacht

Camerabeveiliging kunt u overdag, maar ook 's nachts toepassen. Alle camera's met infrarood nachtzicht kunnen zonder daglicht camerabeelden weergeven. Nachtzicht camera's geven bij geringe licht omstandigheden nog kleurenbeelden weer. 

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op