Veilig Hang en Sluitwerk

Hang- en sluitwerk


U wilt zich veilig voelen in uw eigen huis? Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap. Met kwalitatief goede scharnieren en sloten maakt u het een inbreker een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.

Keurmerk

Er zijn veel verschillende sloten en scharnieren. Wilt u de beste beveiliging? Kies dan voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk. Dit hang- en sluitwerk is getest op sterkte en is inbraakwerend.

SKG keurmerk 1 ster

SKG logo 1 Ster - 3 minuten ( standaard inbraakwerend )

Hang- en sluitwerk met dit keurmerk betekent dat het minimaal 3 minuten weerstand biedt tegen inbraak met eenvoudig gereedschap als een breekijzer of schroevendraaier.

SKG keurmerk 2 sterren

SKG logo 2 Sterren - 3 minuten ( zwaar inbraakwerend )

Bij veiligheidssloten en grendels met dit keurmerk, moeten deze minimaal 3 minuten weerstand bieden tegen inbraak met een uitgebreide gereedschapsset.

SKG keurmerk 3 sterren

SKG logo 3 Sterren - 5 minuten ( extra zwaar inbraakwerend )

Hang- en sluitwerk met SKG keurmerk drie sterren moeten uw woning minimaal 5 minuten weerstand bieden tegen een inbreker met zwaar gereedschap. Hierbij moeten niet alleen het slot, de scharnieren en de cilinder van zware kwaliteit zijn, maar moeten ook de deur en kozijn voldoende weerstand bieden.

SKG keurmerk met vinkje

SKG logo met 1 vinkje

Een product met dit logo heeft een SKG erkenning, dit houdt in dat dit product een aanvulling is op de goedgekeurde SKG producten volgens het politie keurmerk veilig wonen.

Contact

Heeft u meer vragen over goed hang- en sluitwerk? neem vandaag nog contact met ons op