Inbraakbeveiliging voor Woning

 

Waarom inbraakbeveiliging voor Woning


Steeds vaker zijn woningen doelwit van brutale inbraken en overvallen. Dit komt mede doordat bedrijven zich steeds beter wapenen tegen deze risicos. Voor de gelegenheidsinbreker is een huis gewoon een makkelijk doelwit!

Een alarminstallatie vermindert de kans op een inbraak. Inbrekers hebben een afkeer van inbraakbeveiliging. Mocht de inbreker toch een inbraakpoging doen dan zal het alarmsysteem in werking treden. Inbraakbeveiliging is daarom een prioriteit om u veilig te voelen en Citadel Beveiliging B.V. is hierin uw perfecte partner. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij inbraakbeveiliging leveren van de hoogste kwaliteit.

 

Beveiliging heeft zeker een preventieve werking

 

 
draadloos systeemDraadloos systeem.

Bedraad of draadloos alarmsysteem

Het is mogelijk om een bekabeld alarmsysteem of een draadloos alarmsysteem te installeren. Dit kan zowel voor inbraakbeveiliging als voor brandbeveiliging. Kiest u voor een draadloos alarmsysteem dan kunnen de melders geplaatst worden zonder dat er bekabeling moet worden gelegd. Dit zorgt ervoor dat er geen gootjes zichtbaar zullen zijn, waar normaal gesproken bij een bekabeld alarmsysteem hier wel sprake van kan zijn.

hang en sluitwerkHang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk

U wilt zich veilig voelen in uw eigen huis? Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap. Met kwalitatief goede scharnieren en sloten maakt u het een inbreker een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.

de meldkamerMeldkamer.

Meldkamer

Sluit uw alarmsysteem aan op een meldkamer dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

OBedieningspaneel alarminstallatie OBedieningspaneel alarminstallatie

Op maat gemaakt

Onze woonhuis beveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie, eisen en wensen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Onze eigen vakkundige en gescreende monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

Bedieningsgemak

De installaties kunnen bediend worden door middel van een codebedieningspaneel. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Eventueel kan het inbraaksignaleringssysteem in- of uitgeschakeld worden door middel van een APP. Tevens is het mogelijk om meldingen van het inbraaksignaleringssysteem ook op een Smartphone te ontvangen.

 

Videopresentatie bedieningspaneel

 

Videopresentatie bedieningspaneel

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op