Inbraakbeveiliging voor Horeca

 
inbraakbeveiliging voor de horeca

Waarom Inbraakbeveiliging voor de Horeca


U kunt niet altijd aanwezig zijn in uw café, restaurant of hotel. Om deze te beschermen tegen de risicos van inbraak, diefstal of brand is het raadzaam een goede beveiliging aan te schaffen.

De horeca heeft het altijd al lastig gehad met dieven, inbrekers en zelfs fraude van eigen personeel. Uw café of restaurant hier tegen wapenen is vaak lastig maar met een ervaren partner als Citadel Beveiliging B.V. zijn er zeker veel mogelijkheden.

Beveiliging heeft zeker een preventieve werking
 
 
Toegangscontrolle via een passysteemToegangscontrole via een passysteem.

Toegangscontrole

Met toegangscontrole kunt u specifiek aangeven waar en wanneer uw personeel toegang heeft tot welke ruimte, sluit bijvoorbeeld uw kantoor of drankopslag af wanneer u niet aanwezig bent en geef alleen vertrouwd personeel toegang.

Camera toezicht HorecaCamera toezicht en bewaking met camerasysteem

Camerasysteem

Koppel bijvoorbeeld bewakingscamera's aan uw alarminstalatie, zo kunt u bij een inbraak deze direct verifiren voor de politie. Met slimme cameras is nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld een camera die kassa-acties in de gaten houdt.

hang en sluitwerkHang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap. Met kwalitatief goede scharnieren en sloten maakt u het een inbreker een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.

de meldkamerMeldkamer.

Meldkamer

Sluit uw alarmsysteem aan op een meldkamer dan blijft een alarmmelding nooit onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

OBedieningspaneel alarminstallatie

Op maat gemaakt

Onze beveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie, eisen en wensen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Onze eigen vakkundige en gescreende monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

OBedieningspaneel alarminstallatie

Bedieningsgemak

De installaties kunnen bediend worden door middel van een codebedieningspaneel. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Eventueel kan het inbraaksignaleringssysteem in- of uitgeschakeld worden door middel van een APP.

Tevens is het mogelijk om meldingen van het inbraaksignaleringssysteem ook op een Smartphone te ontvangen.

Videopresentatie bedieningspaneel

Videopresentatie bedieningspaneel
 

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op